Filmz-afstemning

Stemmer i alt:

#1

3. dec. 2012 15:32

Rigtig flot plakat...og med St. Axe der ses i baggrunden.
Går udfra at den forgår i fremtiden? Med alle de ekstra skyskrabere der er kommet med...

#2

3. dec. 2012 16:31

Uhm Kasper, det er en star trek film. måske nok besøger de nutiden fra tid til anden. Men Cap Kirk er født i 2233 så vidt jeg ved :)

#3

11. dec. 2012 05:22

Kan ikke lade være med at sammenligne billedet med The Avengers, hvor Loki (the villain) er fanget i et "glas-fængsel", eller Skyfall, hvor Silva (the villain) også er fanget i et "glas-fængsel"... men glæder mig alligevel til at se filmen.

#4

11. dec. 2012 07:56

Kan ikke lade være med at sammenligne billedet med The Avengers, hvor Loki (the villain) er fanget i et "glas-fængsel", eller Skyfall, hvor Silva (the villain) også er fanget i et "glas-fængsel"... men glæder mig alligevel til at se filmen.AllanKader (#3)

Tænkte det samme, hihi! :D

The Movie Nerd is here...

#5

11. dec. 2012 09:56

hehe, jeg kom til at tænke på The Phantom Menace-kampen mellem Darth Maul og Obi-Wan/Qui-Gon, hvor de også bliver adskilt - af et kraftfelt godnok :) Men eftersom de ikke ser ud til at være midt i en kamp, passer de andre sammenligninger nok bedre :)

#6

11. dec. 2012 11:46

Glasfænglser er åbenbart moderne i Hollywood for tiden.
Jeg vil også have et!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger